perjantai 19. joulukuuta 2014

Parisuhdebodausta VLOG: Delts & arms

Helou!

Ollaan jonku verran reenattu Maijun kanssa kahestaan ja päätettiin tossa, että ruvetaan nyt kuvaankin meiän settejä aina. Pyritään käymään kaikki lihasryhmät läpi, antaan lukijoille hyviä vinkkejä ja käytännössä valmis reeni jokaiselle lihasryhmälle.

Alotellaan olkapäillä, johon painettiin käsiä lisäks. Tsekkaa video:Aloteltiin reeni siis takaolkapäillä. Vipunostot kumarassa, rinta tuettuna. 4 sarjaa, toistot oli 8-12 luokkaa, johon otettiin tiputus pienempiin painoihin ja jatkettiin failureen.

Tykkään tehdä olkapääreenissä takaolkapäät aina ensiks muutaman seikan takia:
1) normaalien lämmittelyjen lisäks saa olkapäät tosi hyvin lämpimiks
2) pumppi takaolkapäissä tukevoitti seuraavaksi tehtyä pystypunnerrusliikettä.
3) itellä ne on yks heikoimmista lihasryhmistä, joten ne on hyvä tuhota aina ensiksi täydellä energialla.

Sitten punnertaan. Tehtiin tollasta punnerruskonetta. Se on aika jännällä liikeradalla, joten saa ihan eri tuntuman kun esim. käsipainoilla. Toisena plussana on se, että pystyy keskittyyn vaan punnertamiseen ja etuolkapään rasituksen maksimoimiseen. Tehtiin 2 kovaa sarjaa muutamalla pakkotoistolla ja 1 sarja pakkotoistoilla ja tiputuksella. Etulohko täten valmis tällä kertaa.

Kolmantena sit vipareita sivulle. Pari sarjaa seisten ja pari istuen. 3/4 sarjaan 2 tiputusta ja pääasia taas että FAILURE. Siihen pyritään kaikissa sarjoissa, kaikissa liikkeissä - aina.

Videolta huomaa hyvin meillä molemmilla ainakin viimeisissä toistoissa selvää "puutetta" liikeradoissa tai tekniikassa. Tämä siksi, että sarjoissa, jotka teen ilman kaveria, käytän yhtenä erikoistekniikkana cheattia. Käytännössä siis huijaan vielä muutaman toiston, kun en enään normaalisti tehtynä saa ainuttakaan. Näihin yritetään yhdistellä usein sit hidasta negatiivista. Nää menee tosi lujaa perille, ja suosittelen kokeileen. Ehtona tosin on, että osaat huijata niin, että rasitus pysyy kohdelihaksella. Tätä tekniikkaa oon pyrkinyt tuomaan myös Maijun reeneihin, koska se reenaa paljon itekseen, saapahan taas pikkusen enemmän irti omista reeneistään sit!

(c) Tomi Rehell

Olkapäiden lisäks otettiin loppuun vielä hauista ja ojentajaa. Tehtiin muutama erilainen supersarja, joista ensimmäisenä scott koneella hauis ja heti perään push down köydellä ojentajalle. Toistot jotain 10-15 luokkaa ja muutamaan sarjaan myös pakkotoistoja. 3 sarjaa tehtiin ja ajettiin kädet täyteen verta, tää kombo toimii tosi hyvin valmistelevana parina tulevalle raskaalle liikeparille.

Toiseks siis raskaita liikkeitä, rajulla tyylillä ja täysiä. Maiju otti hauista käsipainoilla hammer otteella ja kapeeta penkkiä. Mä otin hauista tangolla seisten ja dippipunnerrusta. Oon nyt dieetillä ruvennu tätä tekeen, toistaseks tuntuu olkapäät kestävän vaikka aina ollu vähän ongelmia tässä liikkeessä niiden kanssa. Maiju on pari kolme kertaa vasta kapeeta penkkiä ottanu, joten tekniikkaa joutuu hiomaan viä runsaasti. Pikkuhiljaa se kuitenkin etenee ja kuulemma menee hurjasti perille mikä onki toki se pääasia. Muutama sarja näitä komboja ja kaupan kautta kotio..

Kaikenkaikkiaan tosi hyvä reeni, toistoja tuli runsaasti, sarjat painettiin loppuun. Pidän vaihtelua reeneissä tärkeänä niin myös se tavoite toteutui, saatiin tehtyä sekä lyhyitä että pitkiä sarjoja.

Näihin tunnelmiin, jos teillä on jotain kysymyksiä tai mielipiteitä mitä lihasryhmää kuvattaisiin seuraavaks niin antakaa kommentti -osion laulaa!

Muistakaahan tsekata Massin verkkokaupasta aivan älyttömät joulutarjoukset, on mm. aminohappoja yli 50% alennuksella jne!! Klikkaa TÄSTÄ tai logosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti