lauantai 13. joulukuuta 2014

mikropossuja, alennuksia, elämän muutoksia ja dieettifiiliksiä!!

Hellou!

Jälleen on pari viikkoa painettu dieettiä menemään. Nyt on 7 viikkoa takana ja Fitness Classiciin on sitä myöden jäljellä 18 viikkoa.

Päivittäiset kalorini laskettiin dieetin aluksi siis 2500 kieppeille saadaksemme nesteet heti kunnolla kiertoon. Tarkotus oli nostaa muutaman viikon jälkeen hiilareita vähän, jottei alotus jäisi liian kovaksi, mut tätä nostoa ei sit koskaan otettukaan vaan päätettiin kattoa vähän pidemmän aikaa miten kondis etenee. Tahti oli melko raju aluks, mutta nyt on ruvennut hiljenemään. Keskiarvollisesti mennään ihan pikkusta vajaa 1 kg /vko ja kondis piukkenee kyllä hyvää vauhtia. Fiilis ei kuitenkaan rajusta alotuksesta huolimatta oo mitenkään erityisen huono tai ihmeellinen ollut. Nälkä on aika reipas välillä, mut vastaavasti energiatasoissa ei oo ollu mitään muutosta, ainakaan huonompaan suuntaan.Voisin sanoa, että pääosin ei sitä edes huomaa olevansa dieetillä, muutaku peilin kautta.

Reeneissä on tapahtunut pientä muutosta lähinnä kokoonpanoon liittyen. Pappa Forsberg ja Tomi siirtyivät tekemään omaa juttuaan ja me jatketaan pääasiassa kolmistaan Bullin ja Juuson kans. Välillä on toki kivoja lisämausteita, esim. tämän viikon käsireenissä oli Bodyactionin omistaja Ari Kokkonen mukana. Oli kuulemma seuraavana päivänä kädet vähän kipeet.. :D Reenit painetaan niinku ennenkin - joka sarja failureen ja yleensä pakkotoistojen kera.


Viime tiistaina katottiin kondista reenin jälkeen. Se on menny kuulemma hyvin eteenpäin ja kun kerran vaakakin näyttää pienempiä lukemia koko ajan niin jatketaan samalla ruokavaliolla ja samalla määrällä aamulenkkejä vielä toistaseks. Pystytään onneksi joka viikko seuraan kuntoa, niin saadaan tehtyä hyvin nopeastikkin muutoksia jos tarvittee.

Nokiallakin tuli heitettyä reeni viime viikon lauantaina, muutama foto:

Päätin ennen dieetin alkua joitakin asioita, mitä aijon dieetin aikana noudattaa. Voit lukea tarkemmin TÄSTÄ. Ne asiat mielessä olen touhunnut dieettiä eteenpäin. Ja mikä tässä on parasta? Kaikki tää into ja halu tehdä myös muita asioita kun käydä salilla - LÄHTEE ITSESTÄ! Kukaan ei pakota mua lähtemään kattoon mikropossuja särkänniemeen tai mitään muutakaan - mä lähen mielelläni. Olikohan tän paikan nimi nyt koiramäen joulu tjsp.. vaikka en ite mikään erityinen jouluihminen ookkaan, niin täytyy myöntää että tälläsiä juttuja pitäis tehdä enemmänkin. Oltiin Maijun ja Rassen kanssa touhuamassa tua, oli hieno nähdä kuinka skidit nauttii tollasista paikoista, kun ne näkee ja pääsee jutteleen joulupukin ja tonttujen kanssa ym.. Koristeltiinha me siinä sit piparkakkujaki, mun koristelema tais tosin mennä parempiin suihin.. :) Tosiaan, kaikki tää tuntuu paremmalta, kun elää elämäänsä muuallakin kuin salilla.
ps. ajattelin ostaa mikropossun Maijulle joululahjaks, mitä luulette minkälaista palautetta tulee?Elämään on muutenki tulossa vähän uusia tuulia ens vuodesta eteenpäin. Jätän työpaikkani automaatiourakointi firmassa kahden vuoden uran jälkeen ja siirryn aikalailla eri tehtäviin. Sain huikean mahdollisuuden päästä tamperelaiseen insinööritoimistoon suunnittelutehtäviin. Alotan siis heti alkuvuodesta ja pääsen kokemaan ja oppimaan juuri sitä hommaa, minkä takia olen aikanaan alottanut viikonloppuopiskelut työni ohessa. Tehkää täysillä asioita niiden juttujen eteen mitä elämältä haluatte!!BCAA, jota kaikkien treenaavien ihmisten tulisi nauttia päivän aikana on vielä n. 50% alennuksessa! Tilaukset tulee yleensä jopa päivässä tai kahdessa perille, joten kiireellisissäkin tapauksissa kannattaa luottaa tähän verkkokauppaan!


Myös muita älyttömiä alennuksia menossa joulun takia. Näistä muutama mm.
- Mass Pump 16,9€ (ovh 30,91)
- Mass Recovery 54,9€ (ovh. 64,96)
- Mass Triple Night Protein 64,90€ (ovh. 87,32)

 Ja paljon muita tuotteita! Tsekkaa joulualennukset tästä ja tilaa omasi!
Muista käyttää koodia MASSBLOGJ - jolloin saat 10% alennuksen loppusummasta!

Tänään levätään ja huomena painetaan Maijun kanssa olkapäät. Laitetaan videotaki tuleen reenistä pitkästä aikaa, pysykää kuulolla! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti