tiistai 23. joulukuuta 2014

Jouluiset kuulumiset ja lomasuunnitelmat

Jouluisat tervehdykset!

Vihdosta viimein alkoi itelläkin loma, itseasiassa jo viime lauantaina. Kaikista mukavinta tästä tekee se, että ollaan lomalla kaikki Maijun ja Rassen kanssa. Yritän parhaani mukaan pitää ton touhutontun (Maijun) aisoissa, ettei se duunaa koko ajan jotain vaan malttais vähän pötkötelläkkin. Ite voisin maata tässä sohvassa vaikka 2 viikoa putkeen.

Maanantaina tiputettiin ruokavaliosta hiilareita pois. Ei paljoa, mut vähän. Samalla tuli myös yks aamulenkki lisää eli niitä väännetään nyt se 5 kpl / vko 45 min kerrallaan. Teen aerobiset tasasykkeellä reippaasti kävellen. Monet kehuu HIIT reeniä, mut ite en oo toistaseks edes kokeillu, enkä usko että tulen tällä dieetillä kokeilmaankaan.. Tänään käytiin tekemässä aerobinen Maijun ja Rassen kans WFC Tampellassa. Tuli kokeiltua stairmasteria ja myönnän, nyt kyllä tiiän minkä takia kaikki minkit haluaa sitä käyttää :D Aivan älytön polte perseessä ja jaloissa yleensäkkin. Ja yritin vielä tehdä helposti... Ei oo ihan mun laite, mut oli hauska kokeilla.


Aloteltiin viime viikolla kuvaileen mun ja Maijun yhteisreenejä ja kertoon vähän mitä ja miksi me ollaan jotain liikkeitä tekemässä. Loman aikana tullaan jatkamaan tätä aika runsaasti, sain valmentajalta luvan reenata 2 reeniä päivässä seuraavan viikon ajan. Alotetaan siis heti joulun jälkeen ja pyritään kuvaan mahdollisimman paljon. Tullaan tekemään aika basic reeniä, aamulla pääosin raskaita pääliikkeitä, isoilla romuilla ja illalla sit enempi volyymiä kehiin. Pysykää siis kuulolla, tulossa hyviä vinkkejä niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekkin reenaajille!

Tälläsellä kunnolla lopeteltiin dieettiviikko 8. Oli myös ihan reteen näköstä aamulenkillä viikonloppuna niin oli pakko ottaa pari kuvaa! 


Maanantaina testattiin WFC Tampellan sali ihan tosissaan, kun mentiin Bullin ja Juuson aka. meisselin kans hakkaan selkä. Paikalla oli sit myös Pappa Forsberg, Kille Kujala ja Niko Eronen. Salilta löyty pari aivan älyttömän hyvää selkälaitetta, josta en toki saanut nyt napattua kuvaa. Ens kerralla nappaan kuvat ja kerron liikeradoista, jos pyöritte täälläpäin, niin ilman muuta testaamaan!!

Reenin päätteeksi Nikolla oli poseharjoitusta Killen kans ja tuli siinä sit itekkin heitettyä kuteet nurkkaan. Loppujen lopuks se meni ihan vitsiks, kun meillä pikkupojilla (meisseli mukaan lukien) oli saman merkkiset bokserit :D Ei muutaku pojat riviin ja HUUTONAURUA päälle, lopputulos tässä:

Man Underwear model casting?
Joulukin on taas tulossa pitkästä aikaa ja ensimmäisen paketin pääsin avaamaan maanantaina:Meidän perhe hiljentyy nyt joulun viettoon. Palataan asiaan videon merkeissä kun päästään alottaan työt heti joulun jälkeen!

HYVÄÄ JOULUA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti