tiistai 2. joulukuuta 2014

Highlights kuluneelta offilta videon muodossa ja dieettitunnelmia 5. viikolta

Tereeve, täälä taas - dieettiviikon 5. merkeissä!

Yleisfiilis on täällä mahtava. Reenit kulkee niinku ennenkin, tulee myös kohtalaisen paineinen olo reenien aikana. Energiaa on yhtä paljon ku ennenki vaikka ruokaa melkein puolet vähemmän. Jännä juttu - tosin niin sen tässä vaiheessa pitäiskin olla mun mielestä.

Paino oli viikot 4 ja 5 suhteellisen samoissa lukemissa ja ehdinkin jo Jarille mainita, että voitas vähän kattoa kaloreita alaspäin.. Mä kun en tosta ruuasta niin tykkää..... Maltti on valttia näissä jutuissa ja paino lähtikin taas komeesti laskuun, kun annettiin sille aikaa. Viisari vierähti 84,6 kiloon viime sunnuntaina, joten keskiarvona edelleen yli kilon / vko mennään.

Mass Nutrition pitää huolen ettei pää jäädy lenkeillä! 

Henkisesti ajatellen olis hyvä, kun ei hirveesti sitä vaakaa kattelis. Itelle se kuitenkin on yks homman toimimisen merkki, ku paino laskee. Toisena mittarina toimii sitten tietysti peili ja tällä hetkellä sekin näyttää ihan kohtalaisesti menneen eteenpäin. Kondis siis kiristyy toistaseks hienosti ja suuremmilta ongelmilta on vältytty. Hyvä niin, matkaa on vielä - ja paljon. Mittanauhaa en käytä, tää on illuusio laji ja mitoilla ei oo merkitystä.

Tässä yks todiste siitä, että dieetillä ollessa voi tehdä paljon kivoja samallaisia juttuja kun offillakin, ellei sit käytä dieettiä tekosyynä. Tehtiin Maijun kanssa yks päivä uunissa kalaa, polteltiin vähän kynttilöitä ja syötiin illallinen ihan rauhakseen yhdessä. Nää on niitä korvaamattomia hetkiä.Reenejä tulee nyt 5 kpl viikossa. Aikalailla vakiintuneet päivät;
- Ma: Selkä (+ muutama sarja hauista)
- Ti: Rinta (+ muutama sarja ojentajaa)
- Ke: Kädet (tai etureidet)
- To: Jalat kokonaan (jos ke etureidet niin tässä takareidet ja pohkeet)
- Su: Olkapäät (jos ke etureisiä niin tässä reenissä kädet, jos lauantaina aikaa niin kädet sillon)

Kuten voi tuosta hirveestä selityksestä huomata, niin muuttujia on matkassa aika reilusti. "jos sillon sitä ni sitte tällön tota" jne.. Käytän perheeseen, kouluun ja työhön sen verran aikaa, että joutuu välillä vähän soveltaan reenien osalta. Kaikki reenit kuitenkin viikolla tehdään, tavalla tai toisella - ja hyvin on tähän asti onnistunukkin. Maijulta tippuu onneks niin paljon tukea kotona, että aikataulut saadaan järjestettyä niin, että mun reenit ei haittaa muuta toimintaa.

Viime viikon reenit painettiin menemään wolffilla, paitsi sunnuntaina oltiin yövuorossa Maijun kans. Mentiin Liikuntamaailmaan Nokialle joskus 8 jälkeen illalla ja alettiin survoa olkapäitä. Tällä hetkellä ne on todella jumissa ja kipeet, perille meni siis. Ei tehty mitään erikoista, perus reeniä pudotuksien ja pakkotoistojen kera.

84,6 kg / Liikuntamaailma

Tulipa sitä viä muisteltua vähän kulunutta vuotta, oikeastaan ainoota offseasonia mikä mulla on ollut sillain, että oon panostanut 110% lasissa koko kauden ajan. Töitä on tehty sillonkin kun ei oo kiinnostanu, on väsyttäny jne. Mielessä on ollu vaan tulevat kisat ja matka sitä kohti. Se, että voin sanoa kisojen jälkeen tehneeni kaikkeni, on mulle hyvin tärkeetä. Tässä parhaita paloja kuluneelta offilta:Tsekkaa tästä Massin alennukset, löytyy mm. palautusjuomia 30% alella ja BCAA on 45% alennuksessa! Tän kaltasia tarjouksia ei usein tuu, nää kannattaa hyödyntää!! Kuvia klikkaamalla pääset suoraan tuotteeseen verkkokaupassa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti