lauantai 8. marraskuuta 2014

Road to Fitness Classic 2015 osa 1Moido!!

Ainaisten reenipäivitysten lisäksi ajattelin nyt dieetin ajalta kertoa viikkokuulumisia, yleistä löpinää fiiliksistä yms. luettavissa täältä siis vähintään kahen viikon välein! :)

Rupee tosiaan olemaan pari viikkoa dieettiä takana. Ei oikein tahdo vieläkään tottua tähän ajatukseen, mut ryminällä mennään eteenpäin.

Pieni shokki oli kropalle uusi ruokavalio minkä alotin siis 27.10. Karkeesti laskettuna melkein 2000 kalorin cäppi vanhaan ruokavalioon. Ekan viikon ajan oli sellanen nälkä että tuli jopa vatsa kipeeks, mut nyt on ruvennu jo tottumaan. Iso pudotus kaloreihin ajaa juurensa siitä, että söin hirveesti offilla maltoa. Ajatus oli laittaa nestepöhö liikkeelle tiputtamalla iso osa kaloreista pois ja tää tuntuu toimivan. Kondis on kiristyny huomattavasti - etenkin meikäläisen ongelma-alueilta eli kyljistä ja eturepusta. Kolmannen viikon jälkeen on tarkoitus ottaa mukaan päivä, jolloin ladataan vähä enempi hiilaria koneeseen. Tää varmasti tasottaa kalorivajetta hieman ja antaa hyvää buustia aineenvaihdunnalle ja treeneihin.

Eväitä keskellä parkkihallia

Eväiden syömiseen ulkoilmassa/parkkihallissa/MISSÄTAHANSA on pikkuhiljaa tottumassa. Eihän se syöminen katso paikkaa... se katsoo aikaa. Jonku verran mua katottiin ku idioottia, mut mitäpä tuosta, tiedä vaikka olisinki? :D

Jos normaalin kokoiset sheikkerit ei tunnu riittävän, niin nyt saa MASSin verkkokaupasta LITRAN sheikkerin kaupan päälle kaikkiin tilauksiin!! Itelle on ainaki ihan pakollinen tuo reilun kokonen sheikkeri.

Poseerausharjoittelua tulee tehtyä kaiken muun harjottelun lisäks.. Teen jokaisen Nokialla reenatun reenin päätteeks tällä hetkellä. Jatkossa tullaan varmasti poseeraan myös WFC llä reenien päätteeksi, kun Papallakin alkaa dieetti muutaman viikon sisällä. Papan kanssa moustia kilpaa tiukalle yleisölle: Bullille ja Meisselille. :D

24 weeks out / viime viikolta muutama tiiseri (89 kg)

Tulipa aloitettua myös aamulenkit. Jep, juuri ne joista en pidä yhtään. Ei se mitään, tää kuuluu asiaan ja on näitä ennenki tehty. Itseasiassa nyt jopa oon tykänny niistä vähän, johtuen seurasta. Oon nimittäin saanu lenkeille mukaan mun aamuvirkkuni, joka on yleensä lenkkarit valmiina jo ennen ku kello on ees soinu. Kiitos Maijulle, arvostan! :)

Dieetin ensimmäinen aamulenkki

Alotuspaino dieetille oli 90 kg. Tänään aamupaino 87.5 kg. Raju tahti, mutta se oli tarkoituskin, ens viikko vielä ja sit varmasti tasottuu ja madaltuu tahti hieman.

Muutaman päivän olin tällä viikolla kipeänäkin, en ees muista koska viimeksi olisin ollu.. Toivottavasti sairastelut oli nyt tässä ja päästään painaan loppudieetti kaasu pohjassa kohti maalia!

Kirjoittelin Massin blogiini kirjoituksen, jossa kerron mitä lisäravinteita ite käytän ja miksi. Eli kaikki tätä kyselleet ja tottakai muutkin, käykää lukemassa ja antakaa palautetta! Tässä linkki! :)

Tsekatkaa huikeat tarjoukset MASSin verkkokaupasta --> TÄSTÄ
Kaupan päälle kaikkiin yli 100€ tilauksiin sheikkerin lisäksi Mass PUMP latausjuoma (ovh 30€ ja purkki on 750g)
Kuvaa klikkaamalla tarkemmat speksit tuotteesta!

Näiden tarjousten lisäksi saat 10% alennuksen loppusummasta käyttäessäsi koodia MASSBLOGJ

Ens kerralla palataanki asiaan sit reenivideon merkeissä, hyvää viikonloppua!! :)
ps. Ajelkaa varovasti, hullut kelit ainakin täällä Pirkanmaan suunnilla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti