maanantai 17. marraskuuta 2014

Kuulumisia.

Olen minä vielä hengissä, vaikka joku sitä on ilmeisesti tämän blogihiljaisuuden vuoksi epäillytkin! :D 
Koulun kanssa on vaan pitänyt sen verran kiirettä että kirjoittaminen on jäänyt taas taka-alalle. Ja eipä tässä ole kummoisia päässyt tapahtumaankaan. 

Parane pian-kukkia murulta. <3

Sain uuden ohjelman ensimmäisen treenikierron pakettiin ja kun vietin lepoviikkoa viime viikolla niin tottakai tulin sitten viikon päätteeksi kipeäksi. Onneksi paranin sen verran nopeasti, että sain kaikki tämän viikon treenit kuitenkin tehtyä ihan ajallaan. Aamuaerobisia olen tehnyt nyt kaksi per viikko ja luultavasti nämä pidänkin mukana, kun niistä niin kovasti pidän. Erityisesti kun pääsen ne tuohon naapuriini Tampellan uudelle Wfc:lle tekemään Stairmasterin kera. :) Muutenkin olen pääasiassa siirtynyt sinne treenaamaan kun se nyt tuossa ihan vieressä on. Vielä kun saataisiin viimeiset puuttuvat laitteet paikalle niin kaikki olisi täydellistä. 

Uusi paras kamu salilla. :)

Mitä tähän offille siirtymiseen tulee, niin ruokaa on nostettu nyt kaksi kertaa kisojen jälkeen melko maltillisesti ja painoa on kisapainoon tullut 7-8kg. Aineenvaihduntani kun sattuu olemaan hieman hitaanpuoleinen ja paino tuppaa nousemaan melko herkästi niin haluan nyt saada sen hieman tasaantumaan ennen seuraavaa nostoa. Paino olisi kuitenkin tarkoitus pitää alle 60kg:ssä ja kunto asiallisena. 

+7kg kisapainoon.

Ja voihan sitä herkutella melko terveellisestikin. Alkuviikosta tein dieettiläisen kanssa uunilohta ja kerrankin ruoka-aikamme osuivat yksiin, joten söimme illallista yhdessä ihan niinkuin normaalit ihmiset! :D Täytyy tunnustaa että se kyllä oli hurjan mukavaa ja eipä tälläisiin hetkiin kisadieetillä olo kamalaati vaikuta. Muutenkin Joonas on jaksanut hurjan hyvin aamuvarhaisista herätyksistä sekä pitkistä päivistään huolimatta. 

Kävimme eilen tekemässä olkapäät yhdessä Nokialla ja kyllä alkaa dieetti selkeästi puremaan, sen verran hienolta alkaa jo kunto näin viiden viikon jälkeen näyttämään. On kyllä hienoa päästä seuraamaan tätä dieetti- ja kisatouhua näin toiselta puoleltakin! Omat kisatouhuthan on vasta vuonna 2016 joten pitää nyt nauttia näin sivustaseuraajan silmin tästä kaikesta. :) Vaikka jouluun onkin vielä kuukausi aikaa, päätin hieman hemmotella itseäni tilaamalla itselleni Better Bodiesilta muutaman ihanan uutuuden. :) Ainakin nuo "sosiaalisesti hyväksytyt" verkkarit ja hihaton tulevat varmaan ihan arkikäyttöön niin kouluun kuin vapaalle. Myös muutamaan puhelimeen hikoilemalla kosteusvaurion salilla aiheuttaneena uskon myös tuon kännykkätaskullisen vyön toimivan salilla paremmin kuin hyvin. Nyt vaan odottelemaan pakettia kotiin saapuvaksi! :) 


Mukaa maanantaita, enää muutama viikko jouluun! 

Maiju

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti