sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kondista ja fiiliksiä dieettiviikoilta 3. ja 4. (+treenivideo)

Jouu! Lähdetääs puimaan dieettiviikkoja 3. ja 4. eli RtFC2015 osa 2!!

Osa 1:sen kirjoitushetkellä painoni oli jotakuinkin 87.5 kg. Paino on jatkanut edelleen tippumista kohtalaisen hurjaa vauhtia ja tänä aamuna vaaka näytti 86. Neljä kiloa alotuksesta, toki nyt on jo neljäs viikko kohta ohi, joten kilo viikossa on iso, muttei mikään älytön määrä.

Kroppa on aika hyvin tottunut jo tohon rajuun kaloreiden tiputukseen. Nälkä on tottakai, mutta se kuuluu asiaan ja sitä kyllä kestää. Energiaakin on runsaasti, tulee kuitenkin monipuolista ravintoa vielä kohtalaisen hyvin.

Reenit on jatkuneet heavy -tyyppisellä tyylillä. Jokunen sarja liikettä kohden ja mahdollisimman raskaasti. 8-10 toiston luokkaa /sarja. Koitetaan pitää niistä sarjapainoista kii vaikka kehonpaino tippuukin. :)

Poseerausharjoittelua oon pyrkinyt joka viikko tekeen. Sitä vaan ei voi tehdä liikaa ja poseeraukset tulis lähteä selkärangasta ettei niitä tarvis sen kummemmin lavalla miettiä. Vapaaohjelmaa oon alkanut vähän miettiä jo. Tulee aika rajusti erilainen ku viime vuonna ja hyvä niin. Viime vuonna tein sen itte, mut nyt aattelin ottaa Fitfarmin poseerausvalmentajalta tunteja tätä varten. Kehitellään sit yhdessä jotain räväkkää.

Tässä pari fotoa viime viikon poseerauksesta, jotka taltioitiin myöskin kuviin:

 

Pyrin ottaan kondiskuvat aina samassa paikassa dieetin ajan. Tottakai tulee kuvattua ihan posereeniäkin ku sitä tehään esim. salilla. Vertailun vuoksi kuitenkin kaikki asennot läpi 3 viikon välein. On mukava vertailla näitä kuvia viime- ja toissa vuoden kuviin, ku on otettu suht samallaisissa olosuhteissa! Tiiserinä voin sanoa, että painoin viime vuonna tähän aikaan dieettiä 6 kiloa vähemmän, jokseenkin samankaltaisessa kunnossa.

Fiilis on kauttaaltaan mahtava ja hyvällä draivilla painetaan eteenpäin. Usko tekemiseen on kova ja kaikkeni tuun antamaan, perhe-elämää kuitenkaan unohtamatta.

Eilen tuli reenattua kädet käytännössä tyhjällä salilla.. Ei oikein itellä tunnu toimivan tän kaltaset reenit, ku on tottunu reenaan porukassa. Arvostan kyllä porukkaa, jotka pystyy yksin painaan kovia reenejä. Painoin erilaisia supersettejä hauis-ojentaja combolla ja suht paineinen olo tuli, isoveli nappas muutaman kuvan reenin päätteeks:

Tässä vielä viikon takaisesta takareisireenistä videota, olkaa hyvät!!
Nyt on voimassa aivan älytön tarjous MASSin verkkokaupassa! Kun ostat yli 45€ edestä Gasp tai Better Bodies -vaatteita saat 40% ALENNUKSEN lisäravinteistasi!! Tästä linkistä pääset suoraan tarjoukseen ja näät ohjeet sen lunastamiseen!

Kirjoittelen MASSIN blogissani omista reenikuteistani, voit käydä sen lukemassa TÄÄLTÄ!

Näihin tunnelmiin, hyvää viikonloppua lukijoille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti