perjantai 17. lokakuuta 2014

Ylpeänä esittelen uuden sponsorini ja tsekkaa myös huikea kilpailu!

Nyt se on virallista ja voin ylpeänä kertoa olevani osa Team Mass -urheilijatiimiä. Olen käyttänyt Massin ja MyProteinin tuotteita jo jonkin aikaa ja voinkin todeta niiden olevan erittäin laadukkaita ja mikä parasta, aivan sairaan hyvän makuisia! Mulle tän kaltaisessa yhteistyössä on ensiluokkaisen tärkeää, että voin seistä sanojeni takana, kun kerron jokapäiväisessä käytössä olevista lisäravinteista tai esimerkiksi kokeillessani uusia tuotteita.


Valmennussuhteeni jatkuu edelleen normaalisti Jari Mentulan kanssa ja reenaamme vanhaan malliin porukassa viikottain. Saatte siis materiaalia reeneistäni sekä kisavalmistautumisestani kohti ensi kevään Fitness Classicia samaan tapaan kuin ennenkin.

Massin tiimiin liittymiseni johdosta sain teille kaikille avoimen kilpailun, jossa palkintona yksi laatikko sisältäen 12 kpl MyProteinin valkosuklaakeksejä. Hyvillä makroilla olevan keksilaatikon tarkemmat speksit löydät osoitteesta Mass.fi.  Kilpailu alkaa 18.10 klo 12.00 ja päättyy 24.10. Osallistu TÄSTÄ.

Kilpailun lisäksi teille on myös erinomainen avajaistarjous. Klikkaamalla itsenne tästä tai bannerini kautta Mass:in verkkokauppaan saatte -10% alennuksen tilauksestanne koodilla: MASSBLOGJ
(Tarjous koskee kaikkia muita, paitsi Better Bodiesin ja Six Pack Fitnessin tuotteita).

Pyrin jatkossa kertomaan teille myös tuoteuutuuksista sekä omakohtaisista käyttökokemuksista reenipostausten lisäksi. Odotan innolla kisakauttani sekä tulevaa vuotta uuden yhteistyökumppanin kanssa!

http://ad.zanox.com/ppc/?29208711C142816784T

Kirjoittelen reeneistäni nyt myös Massin sivuille. Tässä linkki blogiini.
Hyvää viikonloppua ja maukasta viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti