maanantai 27. lokakuuta 2014

Spartanin kuvaukset ja ei-niin-fitness-viikonloppu.

Huh, mikä viikko! Minun pitäisi varmaankin hankkia joku aikatauluttamaan kalenterini puolestani, sillä tapanani tuntuu olevan se että täytän kalenterini niin täyteen että esimerkiksi viime viikolla juoksin tukka putkella heti maanantai-aamusta lauantai-itapäivään saakka. Tosin ei pidä valittaa, kun ohjelmassani oli paljon kaikkea mukavaa, kuten Spartan Gearin kuvaukset torstaina Turussa. 

Making of..

Sinne lähdimmekin ihanan tiimikaverini ja bf-kisaajan Mirkan kanssa seitsemän junalla torstai-aamuna. Teimme kuvausmeikit ja -tukat junassa ja voin sanoa että vaunussamme käynyt konduktööri oli melko ihmeissään kun junaan nousseiden kahden kalpean ja väsyneen tytön tilalla istuikin yht'äkkiä kaksi suhteellisen ylimeikattua ja yliruskeaa neitokaista. :) 

Junaeväitä :)

Kuvasimme Spartanille treeniliikepankkia niin harjoitusvälineiden kuin kehonpainonkin avulla tehtävistä liikkeistä ja vaikka päivä oli suhteellisen pitkä niin hauskaa oli ihan alusta loppuun saakka. Kiitokset siitä Antti Nurmelle, Ville Rintalalle, Janina Kokkolalle sekä ihanille tiimikavereilleni Mirkalle sekä Kialle kuvausseurasta.

Huipputyypit <3

Perjantain ja lauantai aamun olin vielä töissä, mutta lauantai-illaksi olimme sopineet menevämme ulos syömään mieheni Joonaksen kanssa. Hänellähän siis starttasi tänään kisavalmistautuminen kohti kevään Fitness Classiccia, joten halusimme viettää hiukan rennomman viikonlopun ennen sitä. 

Kuka eka valmis?

Kävimme siis ensin syömässä Pancho Villassa, josta vielä jatkoimme Ineziin lasillisille ystäviemme kanssa. Ilta oli todella mukava, mutta väsymys pääsi kuitenkin yllättämään ja suuntasimme kotiin hiukan puolen yön jälkeen. 


Aamulla pomppasin ylös loihtimaan Joonakselle aamupalaa ennen hänen heräämistään ja täytyy sanoa että olis hurjan tyytyväinen aikaansaannoksiini. 

"Kevyt aamupala"

Sunnuntai menikin syödessä ja lepäillessä ja seuraavan viikon ruokia preppaillessa ja vaikka olikin hurjan mukavaa poiketa normeista, syödä herkkuja ja viettää tälläinen "anti-fitness"-viikonloppu, niin eipä se siitä aiheutunut olo kyllä mielestäni ole sen arvoinen. 

Tai itse mietin tämän ruoka-asian niin, että on olemassa kahdenlaista erilaista mielihyvää tuottavaa ruokaa. Sellaista joka tuo hetkellistä mielihyvää syömisvaiheessa, joka sitten yleensä loppuukin melko pian ruuan nielemisen jälkeen. Esimerkiksi suklaa, jäätelö jne paljon sokeria sisältävä ruoka on sellaista joka aiheuttaa aivoille hetken mielihyvän tunteen vapauttaessaan sokeria elimistöön. Ja sitten on sellaista, joka tulee vasta syömisen jälkeen ja säilyy seuraavaan ruokailuun saakka. Itse koen että tämä jälkimmäinen on sitä, mitä oma ruokailuni normaalisti on ja siksi minulle on tärkeää pitää kiinni melko tarkasta ruokavaliosta myös offilla.

Mun hyvän olon ruokaa. 

Näihin pohdintoihin on hyvä päättää tämä  raapustus. Superia alkavaa viikkoa kaikille!:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti