lauantai 4. lokakuuta 2014

Leg workout with Monsta man Harri Forsberg and other Fitfarm Crew

Moido!

Kuten otsikkokin kertonee, ni vedettiin jalat läpi Papan, meisselin ja Tomin kans. Boss eli Jari oli palannu just vasta Arnold Classicista niin herätteli paikkoja ja jumppaili itekseen.

Itellä oli vielä takareidet kipeenä viime lauantain reenistä, mut hyvin ne tuli perässä ku lämpes ja anto palaa vaan.

Alotettiin koukistuksella, 15 toistoo per sarja, joka sarjaan yks levy lisää. Tuli varmaan 3 omaa sarjaa ja 2 pakkotoistoilla täyteen otettua. Noiden lisäks viimesenä sarjana noin 50% painoista pois ja 30 toistoa täyteen rest pausen avulla, jos ei muuten tullu.

Sit sjmv jossaki laitteessa, oli erittäin jännä liikerata, tässä vähän raskaammin ja toistot kasin pintaan. Superina vapaalla tangolla sjmv, jossa hurja venytys. Oli takareidet sen tuntuset, että jatketaan niitä ens viikolla taas sit. Jos saliltanne löytyy tällänen vekotin, ni kannattaa kokeilla sjmvtä siinä!


Sit laitetiin wfcn toiseen hackiin yks 25 kg limppu ja tarkotus oli tehdä osatoistoja. Eli otettiin alhaalta vajaita. Tämän kanssa superina reiden ojennus, osatoistoilla myös eli ei koko liikeradalla vaan puolikasta liikettä kunnon supistuksella. Hackissa alotettiin tekemällä 50 toistoa, ni ojennuksessa tuli varmaan 8 jollain ihan muutamalla levyllä :D Tätä comboa kannattaa  kyllä kokeilla, meni etureidet niin tukkoon ettei mitään järkee. Toinen sarja, yks levy lisää hackiin ja joku 40 toistoa. Muutama sarja näitä, aina yks levy lisää ja käytännössä niin paljon toistoja kun vain meni. Viimeinen sarja sit 20 toistoa täyteen pakkotoistoilla. Jokaisen hack sarjan oli tarkotus olla myös jatkuva eli ei huilia toistojen välissä. Tällä tyylillä menee tosi rajusti perille, ku paine pysyy lihaksessa koko ajan.

Loppuun viä ojennusta lisää, kokonaisella liikeradalla ja yhteensä 100 toistoa. Vuoronperään tehtiin aina niin paljo ku tuli, jonka jälkeen toinen jatko. Pieni restpause siis. Ekalla sarjalla tais tulla 30 toistoa ja viiden sarjan aikana sain satkun täyteen.

Ens viikolla jaetaankin näillä näkymin jalkareeni kahteen eli etureisi- ja takareisireeniin.

Tsekkaa video tän kerran setistä!


Sovittiin Jarin kanssa myöskin, että ens viikolla istahetaan kunnolla alas ja tehdään dieettisuunnitelmat. Täytyy myös ottaa lähtökunto kuvien ja ehkä videon kera muistiin. Tulevaa dieettiä fiilistellessä heitän teille kuvan viime vuoden dieetiltä, päivitykseen sopivana tietysti jaloista. Kuvat noin 4 weeks out junioreiden SM kisoista.

Nyt levätään, syödään hyvin ja maanantaina jatkuu! Hyvää viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Kiva aina lukea myös Joonaksen tekstejä mutta näin naisena en oikein osaa ikinä kommentoida mitään niihin :D Miehelle toki näytän videoita ja se saa varmasti uusia ideoita treeneihinsä! Mutta Maijun päivitystä tässä odotellaan.. :D Meinaatko lähteä lauantaina juhlimaan sit kisojen jälkeen? Tuut varmasti nappaa komeen pokaalin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hieno kuulla! Pyrinkin tuomaan videoiden muodossa esille normaalien reeniemme lisäksi joitain tekniikoita tai liikkeitä mitkä on vähän oudompia, mutta toimivia. Toivottavasti näistä on jotain hyötyä teille!

   Poista
 2. Yritän tänään raapustella jotakin aikaan. :) Ja minun kisanihan on vasta sunnuntaina ja maanantaina piiiiitkä työpäivä joten jäänee juhlimiset toiseen kertaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teetkö siis työksesi jo ihan fysioterapeutin töitä vai oliko se niin että olet hieroja edelliseltä ammatiltasi? :) Mahtavaa viimeistelyviikkoa!

   Poista
  2. Teen pääasiassa hierojan töitä sekä promoja mutta olen myös ft-opiskelijana mukana muutamassa projektissa.

   Poista