sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Tervetuloa!

Hei ja tervetuloa sivuillemme!

Olemme pariskunta Tampereelta, joiden molempien elämää yhdistää hyvin vahvasti fitness-urheilu. Kilpailemme molemmat IFBB:n alaisissa sarjoissa, Maiju tekee bodyfitness-debyyttinsä tulevana viikonloppuna Tampereella. Joonas kilpailee CBB:ssä ja aloittaa lokakuussa kisavalmistautumisen kohti ensi kevään Fitness Classicia.

Elämämme pyörii siis ympärivuotisesti lajin ympärillä. Tulemme kirjoittamaan täällä omista kisavalmistautumisistamme sekä siitä miten elämä pyörii, kun perheen molemmat aikuiset elävät, syövät ja treenaavat kellon mukaan.

Pienet esittelyt lienevät paikallaan:

Hei!
Olen Maiju Minea Aalto, 29-vuotias myöhemmin tamperelaistunut fysioterapeutti-opiskelija ja urheiluhieroja sekä 3-vuotiaan pojan ylpeä äiti. Salitreenistä innostuin reilu kymmenen vuotta sitten kun aloitin kuntouttamaan kouluratsastuksessa kipeytynyttä selkääni. Treenailinkin yksin monia vuosia melko vaatimattomin tuloksin kunnes lopulta otin yhteyttä Jari "Bull" Mentulaan, kenen valmennuksessa olen ollut nyt reilu kaksi vuotta. Kilpailin viime vuonna bikini fitneksen puolella Jyväskylän SM-karsinnoissa sekä SM-kilpailuissa alle -163cm pituussarjassa sijoittuen molemmissa kilpailuissa neljänneksi. 

Offille päästyäni kuitenkin tavoitteet muuttuivat body fitneksen puolelle, ja nyt 20 viikkoa kisadieettiä myöhemmin onkin viimeistelyviikkoni Tampereen SM-karsintaan alkamassa jo huomenna! Fiilis on erittäin odottava ja jo hieman jännittynyt, erityisesti näin Jyväskylän karsintoja seuraavana päivänä, kun kaikkien "lajitoverien" kisakuvat on koluttu läpi suurennuslasin kera. :) Mutta työt on nyt tehty ja seuraava viikko sitten nautiskellaan, tankkaillaan lihasten hiilarivarastot täyteen ja lauantaina onkin sitten show time! Todella odotan kisakuvia ja niistä (toivonmukaan) näkyvää muutosta viimevuoteen verraten! 

Blogiin kirjoittelen juttuja niin treenistä, kuin fiiliksistäni sekä kaikesta mahdollisesta maan ja taivaan välillä. Aiemmin kirjoitin blogia starsinhereyesblog.blogspot.com josta pääset lukemaan valmistautumistani viime vuonna sekä matkaani tänne saakka. Minua voi myös seurata Instagramissa nimellä @Maiju_Minea. 

Ja morjens! 
Meikäläisen nimi on Joonas Leppänen. Oon 24-vuotias ja opiskelen työn ohessa insinööriksi. Reenitaustaa löytyy useamman vuoden takaa, mutta kisatavotteiden kera oon painanut menemään vähän reilu 3 vuotta. Mäkin olen Jarin valmennuksessa ja olemme nyt vuoden ajan reenanneetkin yhdessä. Reeniporukassamme on yleensä mukana myös Harri Forsberg, toinen Fitfarmin kisavalmentajista, sekä Juuso Salolahti.

Reenaan siis pääosin heidän kanssaan, mut koska opiskeluni tapahtuu viikonloppusin niin teen 2 reeniä viikossa itekseni. Tai kuten nyt on ollut tapana, ni käydään vääntämässä sitä parisuhdebodausta Maijun kanssa.

Tuun kirjoittamaan täällä reeneistämme em. porukan kanssa ja teemme materiaalia myös yhteisreeneistä Maijun kanssa. Aloitan kisadieetin tosiaan lokakuussa eli päivitykset tulee koskemaan vahvasti matkaani kohti ens vuoden skabaa. Meikäläistä voi seurata myös instagramissa nimellä @joonaslepp.

Kuva: Tomi RehellMukavaa sunnuntaita ja onnittelut vielä kaikille Jyväskylän finalisteille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti