torstai 18. syyskuuta 2014

Selkäreeniä maanantailta!

No helou!!

Maanantaina perus päiväunet töiden jälkeen ja siitä sit kuuden maissa salille. Normi aika, normi paikka eli wfcllä otettiin selkä Bullin, foban ja juuson aka. meisselin kanssa. Mukana oli tällä kertaa myös Fitfarmin Tomi, joka on jonku verran ollu viime aikoina reeneissä mukana.  Liekö kisalavat houkuttelevat sitäki.. ;)


Tehtiin vähä erillainen reeni taas. Foballa on tapana tuoda hyviä tai "hyviä" ideoita meiän reeneihin ja tällä kertaa se osoittautui oikeesti hyväksi. Ideana oli saada iso venytys ja kunnon supistus. Ilman repimisiä tehtiin eli ihan puristelemalla. Pyrittiin tekeen niin että kädet eivät mee suoriksi asti eli liike olis vajaa alotuksesta, mut selkä kuitenki kokonaan auki.

Painoja joutu pienentään roimasti, mut sillä ei itelle oo mitään merkitystä. Tulee kuitenkin usein tehtyä myös ihan perus raskaita liikkeitäkin. Se mikä on tärkeintä ni homma meni tosi rajusti perille, yleensä heti ekasta toistosta asti.

Alotettiin ylätaljalla leveellä otteella. Tästä jatkettiin "helkkarin masiinaan" (en oikein tiedä mikä tän nimi on, mut on ekana liikkeenä videolla). Sit painettiin meikäläiselle mieluisinta selkäliikettä eli tuettua kulmasoutua vapaalla tangolla. Nyt päästiin repimäänki. Ideana tässä liikkeessä oli kuolettaa paino joka toiston jälkeen ja vastaavasti tehdä toisto mahdollisimman terävästi ja nopeasti. Kattokaa videolta kuin onnistu.

Sit alataljaa kahdella eri otteella. Ensiks myötäotteella napaan ja sit lapiolla rintaan. Hyvällä kontrollilla ja supistuksella.

Tästä ylätaljaan vinopenkiltä, vattallaan. Yks parhaista selkäliikkeistä myös. Suosittelen kokeileen! Videolla näkyy penkin asettelu ja tekniikka. Tää toimii myös raskaasti tehtynä!

Lopuks kulmasoutua käsipainolla, useempi sarja ja yritettiin kymppi saada täyteen joka kerta.

Me perustetaan meiän reenit aikalailla vaihtelulle. Kaikki reenit erilaisia keskenään ja jokaisessa reenissä myös sarjat ja toistomäärät tai tekniikat eroo edellisestään. Tää on toiminut tähän asti, joten jatketaan samaan malliin!


 


Eilen tuli painettua jalat Nokialla. Maiju sai käyttää kaiken agressiivisuutensa mun kyykyttämiseen ja hyvin se onnistukin. :D Koitetaan saada videota jatkossa myös meiän yhteisreeneistä.

Hyviä reenejä ja ensi kertaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti