sunnuntai 28. syyskuuta 2014

parisuhdebodausta - takareidet

Tereeve! Painettiiki eilen käsien sijasta takareidet Maijun kans. Sillä on ollu ny raskaita päiviä töissä  ym. nii aattelin, että saa heittää aivot narikkaan ja muutenki vähän tehoo reeniin ku mä potkin sitä eteenpäin.

Me käytetään omissa reeneissä yleensä tosi reilusti pakkotoistoja, hitaita eksentrisiä ja miksei konsentrisiakin vaiheita. Oon tuonut näitä tekniikoita sit myös mun ja Maijun yhteisreeneihin, kun Maiju reenaa yleensä itekseen niin ei pysty kovin hyvin hyödyntään näitä normaalisti.

Toki täytyy muistaa, et tuo kauniimpi osapuoli on 2 weeks out kisoista eli pidetään järki mukana reeneissä. Järjen sallimissa rajoissa otettiin kaikki irti mitä oli saatavilla ja itellä on kirjoitushetkellä takareidet aivan morjes. Kuulemma tuolla toisellakin on, joten oli onnistunut reeni.

Alotettiin koukistuksella maaten. Tehtiin 15 toiston sarjoja. Pyrittiin hirveeseen intensiteettiin, heti ku toinen lopettaa ni toinen alottaa. Jokaiseen sarjaan vain 1 levy lisää ja niin korkeelle painoissa kunnes saatiin pakkotoistoilla se 15 täyteen. Sarjoja tuli joku 5-6.


Eka liike oli hyvällä puristuksella niin päätin et otetaan tokana raaka venyttävä liike. Sjmv hackissa. Tässä 10 toiston sarjoja samalla idealla kun ekassakin liikkeessä, mut ilman pakkotoistoja. 20 kg korotuksilla mentiin.

Ekana liikkeenä oli puristava ja tokana venyttävä. Tälläsen combon jälkeen menee prässi älyttömästi perille. Jatkettiin siis leveällä asennolla prässiä mahdollisimman tontista. Maiju on niin lyhyt, että loppuu laitteessa liikkumavara mut ei annettu sen haitata :D Tässä tehtiin taas 15 toiston sarjoja, hallittu liike ja pyrittiin pitään tuntuma takareidellä. Maiju teki 25 kg korotuksilla ja mä viidenkympin. Useampi sarja tuli tätäkin.


Sit mua yriteltiin houkutella tekeen pakarapotkua. No joo, en mä ruvennu sit tekeen. :D Maiju otti muutaman sarjan ja ite tein askelkyykkyä pitkällä askeleella. Maijulle vielä yksi liike - koukistus istuen. 3x20 tais tehdä ja se riitti. Meikäläinen lähti kylpyyn ja dieettiläinen jatko aerobisella..Saatiin ihan hyvin matskuakin reenistä, olkaa hyvät! Tänään levätään ja syödään. Taidan mennä itseasiassa päikkäreille nyt. Muistakaa levätä!! Jatketaan ens viikolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti