keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Kököt täyteen

No sehän on hyvää päivää taas!

Painettii eilen kököt täyteen. Eli tuttavallisemmin rintalihakset pumppiin. Oli aika veltto olo ku aloteltiin reeniä, mut ku parilla sarjalla sai veren kiertään niin olo virkos ja rupes kulkeen.

Päätettiin Papan kanssa että ruvetaan lämmitteleen kunnolla noita kiertäjiä olkapäistä. Ite oon tehny kuminauhalla jumppaa niille käytännössä aina ennen yläkropan reenejä, mut nyt on tarkotus ruveta tekeen vähän laajemmin ja enemmän. Myös venyttelyyn on nyt panostettava reilusti enemmän.

Rintareenit on mulle jostain syystä tosi vaikeita ollu aina. Saan kyllä kohtalaisen tuntuman, mut ei tahdo millään kasvaa. Siks tuleekin usein haettua jotain ihan erilaista, kokeilemallahan se selviää mikä tuntuu ja mikä toimii? Tällä kertaa kokeiltiin taas, flyesseihin vähän erikoisempaa tyyliä.

Kuva: Tomi Rehell, paikka: Nokian Liikuntamaailma

No, alotetaan ekasta liikkeestä kuitenkin, ku lämmittelyjen jälkeen tehtiin peckdeckiä rinnalle. WFCltä löyty vanha kunnon laite tähän tarkotukseen ja menee älyttömästi perille. Tais olla Davidin laite, jos en ihan väärässä ole. Reiluja kymppejä tehtiin, suoria sarjoja.

Siitä sit punnertaan. Lähelle kymppiä joka sarjassa. Tehtiin niin että paine pysyis rinnalla koko ajan. Toistot ylhäältä vajaita ja pienellä stopilla, hallitulla suunnanvaihdolla. Harvoin menny penkki näin lujaa perille. Sit jotain tasapunnerruskonetta, tässä vähän pitempää sarjaa älyttömällä puristuksella. Myös vinopunnerruskonetta veivattiin pari sarjaa.

Rinta rupes oleen suht loppu, mut jatkettiin vielä normi flyesseihin, jossa tosiaan kokeilin uutta tekniikkaa. Käsipainojen sijasta levypainot, joista saa kädet läpi. Muuten normi tyyli. Puristus tuntu todella paljon rajummalta ku kässäreillä, jotenkin se painovoima tuntuu ihan erilailla ku kässäreillä. Vaikea selittää, kattokaa videolta ja kokeilkaa!! :)

Lopuks superina ristikkäistaljaa alas, käytännössä siis puolimoustia ja punnerruksia omalla painolla. Tyyli on sellanen, että tarvitaan käsipainot. ISOT sellaset. Porukka onki naureskellu meille salilla että kerranki päästään käsiks isoihin painoihin.. Voin luvata että tätä liikettä jokainen voi tehä salin isoimmilla painoilla rikkomatta itteensä :D. Ideana ottaa tosi raju venytys ja jättää liike ylhäältä vajaaksi. Kuitenkin puristaa rinnalla eikä niinkään käsillä. En muista koska viimeksi olisin omalla painolla saanu punnerruksia alle kymmenen? No nyt sain.

Hyvä, tehokas ja nopeatempoinen reeni. Tänään kuvattiinkin Maijun kanssa meidän olkapääreeniä. Katsotaan jos tuli jotain julkaisukelposta matskua. Lauantaina reenataan kädet, se ainakin pyritään kuvaan kokonaan! Pysykää kuulolla, videon saattelemana hyvää loppuviikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti